Corallium Dunamar by Lopesan

 568.00

Corallium Dunamar by Lopesan 568.00

Prijsoverzicht & Boeken

Beschrijving

Spanje / Canarische Eilanden / Playa del Inglés

Lastminute vakantie naar: Corallium Dunamar by Lopesan

Accomodatie type: hotel

Laagst gevonden prijs: 568.00

Klik hier voor het complete prijsoverzicht

Omschrijving: Hotel Corallium Dunamar by Lopesan is gloednieuw en ligt aan het lange zandstrand van Playa del Inglés. Kom hier helemaal tot rust op één van de trapsgewijs aflopende zonneterrasjes. Zoek een fijn plekje in de subtropische tuin en geniet! Of kies je toch voor levendigheid? De promenade is namelijk vlakbij met heerlijke restaurants, bars en winkeltjes.

Extra: Je loopt zo de promenade op

Aantal Sterren: 4

Gemiddeld cijfer: 8.3

Klik hier voor alle foto’s

Categorie: Zonvakantie|Vakantie|All Inclusive

Deze reis naar Corallium Dunamar by Lopesan in Gran Canaria  met de Zon, zee, goudgele stranden, prachtige natuur, waterparken en mooie bezienswaardigheden.

Gran Canaria heeft het allemaal! Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit eiland zich tot één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa mag rekenen. In de hoofdstad Las Palmas kun je de koloniale Casa de Colón aanschouwen en in een van de vele bars heerlijke tapas eten. Zonliefhebbers strijken neer op een van de vele zandstranden, zoals het levendige Playa del Inglés en Playa Maspalomas. Laatstgenoemde is bekend om de zandduinen. Hier waan je je dan ook in een woestijn. Ook de moeite waard is een wandeling door de bergen in het binnenland van Gran Canaria. De schitterende uitzichten zullen je zeker bekoren.

Klik hier om deze reis gelijk te boeken

Deel de aanbieding met je vrienden op social media...

Extra informatie

naam

regio