Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas

 529.00

Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas 529.00

Vertrekdata & Boeken

Artikelnummer: 172767 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Spanje / Gran Canaria / Maspalomas

Boek lastminute een zonnige vakantie naar Gran Canaria voor de laagste prijs vanaf: 529.00

Accomodatie: Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas

Type:

Verzorging: Halfpension

Bekijk alle foto’s van deze accomodatie 

Omschrijving: Aparthotel Suites en Villa Resort by Dunas is omringd door de mooie natuur van Gran Canaria; het complex ligt bij het beschermde nationale park Palmeral. Ook de mooie duinen van Maspalomas zijn in de omgeving te vinden. Het complex heeft een rustige sfeer waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Het resort is erg groot en heeft meerdere zwembaden. Het complex is opgedeeld in verschillende laagbouw appartementen en villa’s verspreid over de gehele tuin. De suites waar je in verblijft zijn ruim, waardoor dit complex uitermate geschikt is voor families met kinderen. Er wordt ook voldoende aandacht besteed aan het animatieprogramma voor zowel de kinderen als de ouderen.

Reisduur:

Verzorging: Halfpension

Bekijk hier alle verzorgingsmogelijkheden

Aanbieding met vertrek op:

U vliegt vanaf: /

Extra: Receptie (24 uur geopend)

Bekijk hier alle vertrekmogelijkheden en prijzen

Vakantie Gran Canaria

Maspalomas is een mooie badplaats die speciaal voor het toerisme is opgezet en alle faciliteiten heeft die een heerlijke vakantie garanderen. Er is een schitterend lang zandstrand dat doorloopt tot in Playa del Inglés en waarlangs prachtige zandduinen liggen. Maspalomas heeft een leuk klein centrum met verschillende winkeltjes, terrasjes en restaurants; het ligt 4,5 kilometer van Playa del Inglés. Het vervoer tussen deze plaatsen is eenvoudig geregeld per openbaar vervoer of per taxi.

Ten westen van Marokko, gelegen in de Atlantische Oceaan, liggen de Canarische Eilanden. Van deze eilandengroep is Gran Canaria een van de populairste bij toeristen. Veel mensen boeken een zonvakantie naar Gran Canaria vanwege het gunstige klimaat. Ook voor mensen die meer willen dan alleen zon en zee zitten er goed. Er staan veel oude gebouwen en op de natuur die je er vindt raak je nooit uitgekeken. Overal op het eiland vind je resten van de vulkanische oorsprong. De meest in het oog springende zijn natuurlijk de bergen en grotten. u geniet hier van een schitterende vakantie…

Direct deze lastminute boeken >>

Deel de aanbieding met je vrienden op social media...

Extra informatie

naam

laagste prijs

land

regio

verzorging

plaats