puerto-de-mogan-haven-gay-gran-canaria

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán , het meest westelijke vakantieoord aan de zuidkust van Gran Canaria, is een pittoreske haven, een charmant vissersdorpje, een jachthaven en een chique vakantiebestemming in één. 

Het uitgestrekte gouden zand op dit uitstekende en goed beschermde strand maakt het een favoriet bij gezinnen. 

Het heldere water is kalm en de zee rond de golfbreker is een geweldige plek om te snorkelen, want er is een verscheidenheid aan vissen te spotten. 

gran-canaria-Puerto de Mogán

Bezoekers kunnen ook de fascinerende onderwaterwereld verkennen door een tocht te maken op een gele onderzeeër of wat tijd door te brengen op een diepzeevissersboot en tonijnen of marlijnen van wereldformaat te vangen. 

Strand

Er zijn ligbedden, parasols, waterfietsen en kano’s te huur en kiosken met koele drankjes en snacks.

Dit is een luxe vakantieoord met als doel kwaliteit te bieden boven kwantiteit voor veeleisende vakantiegangers die liever een ontspannen omgeving hebben dan de drukte.

Weg van het strand is een netwerk van kanalen en bruggen, daarom wordt Puerto de Mogán vaak omschreven als ‘Klein Venetië’.

Bezoekers kunnen genieten van een aangename wandeling door de haven, met een goede selectie aan winkels en uitstekende visrestaurants. 

Er zijn plaatsen om te parkeren op de weg en een parkeerplaats dicht bij het strand. Er rijden regelmatig bussen en er is een taxistandplaats.

canary-islands-Puerto de Mogán-gay-gran-canaria

Op vijf minuten rijden ligt het mooie pittoreske strand van Playa Taurito, een rustgevende plek om te ontspannen in de zon. 

Dit gebied is omgeven door prachtige kliffen, heeft kalm, warm water en verschillende restaurants in de buurt van het zachte stuk zand. 

Aanbieding accomodaties

Deel het met je vrienden…