canary-islands-strand-bedden-gay-beach

gran-canaria-gay

gran canaria gay

Welkom op het gay eiland Gran Canaria

Gran Canaria is uitgegroeid tot een van de meest populaire Europese vakantiebestemmingen voor gays.

Het eiland ligt op enkele uren vliegen van de belangrijkste steden op het Europese vasteland, een ontmoetingsplaats voor toeristen die willen genieten van temperaturen die het hele jaar door variëren tussen de 20 en 28 graden.

Het aanbod aan accommodatie op Gran Canaria is net zo gevarieerd als de verschillende landschappen die op het eiland zijn te vinden.

Er is een groot aantal gay-friendly onderkomens, naast een gevarieerd aanbod aan gay-exclusive.

De mogelijkheden lopen uiteen van appartementen of gezellige bungalows aan de kust tot kleine landelijk gelegen hotels in het groene bergachtige binnenland. Je kunt ook gebruik maken van het zeer uitgebreide wellness-aanbod.

Talasotherapie, behandelingen met algen, modder, zout en nog veel meer vind je in de spa & wellness-centra op Gran Canaria.

Maar Gran Canaria heeft vooral een enorm en gevarieerd aantal stranden.

Honderd verschillende stranden die speciaal voor zongenieters zijn gemaakt. Aan de zuidkant van het eiland ligt het strand van Maspalomas met een enorm duingebied erachter.  Een zee van duinen waar je bijna elke dag van het jaar van de zon kunt genieten.

Maar niet alleen de zon speelt een hoofdrol op het eiland. Ook het nachtleven van Gran Canaria heeft een grote aantrekkingskracht.

Zowel in de toeristische gebieden van Playa del Inglés en Maspalomas als in de hoofdstad, Las Palmas de Gran Canaria, zijn ontelbare pubs en discotheken te vinden waar je zodra de avond valt lekkere muziek kunt horen en kunt dansen.

Er is van alles te beleven..

Ook overdag valt er op het eiland van cultuur te genieten. Festivals voor klassieke muziek, opera en dans, theateruitvoeringen en openluchtconcerten vinden het hele jaar door plaats – het maakt hier immers niet uit of het januari of augustus is.

En dan is er natuurlijk het carnaval dat wekenlang door alle dorpjes en steden trekt.

Het zijn grote feesten waarbij de hele nacht lang in de straten wordt gedanst, met grote shows zoals de verkiezing van de Carnavalskoningin en het Drag Queen-gala.

Veel meer dan een zee van stranden. Gran Canaria bied je ook de beste manier om van je vakantie te genieten op een bestemming die haar bezoekers met open armen ontvangt.

De beste garantie om dichtbij huis van een weekje zon te genieten, op slechts weinig uren vliegen vanaf de belangrijkste steden in Europa. Zonder dat je veel voorbereidingen of een berg kleren nodig hebt. Je hoeft alleen maar goede zin mee te nemen.  

(bron oa. Grancanaria.com)

Deel het bericht met je vrienden..