Activiteiten

1 dag Surfles Gran Canaria

Leer en verbeter je surfskills door een dag surfles te nemen op Gran Canaria. Van beginner tot ervaren surfer, er is voor iedereen wat. Gran Canaria is een klein eilandje in de Atlantische oceaan met meer dan 60 kilometer aan strand! Genoeg plek voor jou als surfer dus. Bijna het hele jaar door kan je er goede golven vinden.

Paragliden tandemvlucht Las Palmas Gran Canaria

De eenvoudigste manier om paragliden te ervaren op het mooie Spaanse eiland Gran Canaria is door middel van een tandemvlucht. Je hebt niets anders nodig dan de wil om deze fantastische sport een keer te ervaren. Piloten met jaren ervaring zullen je meenemen naar enkele van de mooiste plekjes op aarde.

5 uur canyoning Gran Canaria Spanje

Canyoning op Gran Canaria is een geweldige manier om het eiland op een andere manier te ontdekken. De activiteit bestaat uit het afdalen door een canyon waarbij er verschillende activiteiten worden gecombineerd zoals hiken, springen, zwemmen, afdalen en genieten. Canyoning is een opkomende sport en een van de specialiteiten van de uitvoerende partij! Het is werkelijk een uniek avontuur!

PADI Introductieduik Gran Canaria 

Ontdek de onderwaterwereld van Gran Canaria door één keer te duiken. Deze PADI introductieduik is, zoals de naam al doet vermoeden, een eerste stap in het duiken. Je hebt geen ervaring nodig want de duik is begeleid met een PADI gecertificeerde instructeur. Tijdens dit avontuur leer je de basis vaardigheden om vervolgens je allereerste duik in de zee te maken.

Suppen in Gran Canaria

Suppen (ofwel Stand Up Paddling) is een enorm populair alternatief geworden voor surfen. Het is makkelijker om te leren en het is toch mogelijk om golven te pakken. Ervaar een van de oudste vormen van surfen en verken de kust van Gran Canaria vanaf het water. Je leert het suppen van een ervaren surfinstructeur.

IKO kitesurfles Gran Canaria

Gran Canaria is een klein eilandje in de Atlantische oceaan met meer dan 60 kilometer aan strand! Het eiland is ideaal voor kitesurfers omdat er een regelmatige toestroom van goede wind aanwezig is. De lessen vinden vaak plaats op ‘La Punta’, het uiteinde van het Playa Del Ingles strand in Maspalomas.

3 dagen Surfles Gran Canaria

Leer of verbeter je surfskills door drie dagen surfles te nemen op Gran Canaria. Van beginner tot ervaren surfer, er is voor iedereen wat. Gran Canaria is een klein eilandje in de Atlantische oceaan met meer dan 60 kilometer aan strand! Genoeg plek voor jou als surfer dus. Bijna het hele jaar door kan je er goede golven vinden.

5 uur kajakken Arguineguin Gran Canaria Spanje

Geniet van een sportieve maar ontspannende dag in de natuur. De tocht gaat over de zee richting kleine verborgen baaien, grotten en langs mooie strandjes. Een activiteit waarbij iedereen kan genieten van kajakken, snorkelen en frisbeeën op een heerlijk rustig strand. Maak jouw vakantie onvergetelijk door mee te gaan op deze begeleide tocht!

5 uur coasteering Mogan Gran Canaria Spanje

De coasteering tour op Gran Canaria is werkelijk een uniek avontuur! Het is een geweldige manier om kennis te maken met de kustlijn van Gran Canaria nabij Mogan. De activiteit bestaat uit zwemmen, springen, klimmen en genieten. Maak jouw vakantie onvergetelijk door mee te gaan op deze begeleide tocht!

3 dagen IKO kitesurfles Gran Canaria Beginner (level 1)

Maak kennis met één van de snelst groeiende watersporten op het geweldige Gran Canaria. Een team van betrokken en ervaren instructeurs zullen je uitstekend begeleiden tijdens je eerste kennismaking met deze spannende sport. Veiligheid is erg belangrijk en er wordt dus alleen les gegeven bij veilige wind condities.

5 uur catamaran varen Puerto Rico Gran Canaria

Tijdens de Catamaran tocht wordt er vertrokken vanuit Puerto Rico richting een kristalheldere baai waar het mogelijk is om dicht naar de zee grotten te gaan in een leuke speedboot tour met de kapitein. Geniet van een duik in het verfrissende water, ga snorkelen of beoefenen een watersport

5 dagen Surfles Gran Canaria

Na 5 dagen surfles op Gran Canaria beheers jij alle technieken om soepel golven te pakken. Van beginner tot ervaren surfer, er is voor iedereen wat. Gran Canaria is een klein eilandje in de Atlantische oceaan met meer dan 60 kilometer aan strand! Genoeg plek voor jou als surfer dus. Bijna het hele jaar door kan je er goede golven vinden.

PADI Advanced Open Water duikcursus Gran Canaria

Deze advanced Open water duikcursus is een vervolgcursus voor diegene die al een Open Water certificering hebben. De cursus brengt je weer een stapje verder in het duiken. Mits in goede gezondheid is de cursus toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar met een aantoonbare Padi Open Water certificering.

PADI Scuba Diver duikcursus Gran Canaria

De PADI Scuba Diver duikcursus kun je ook zien als de helft van de PADI Open Water duikcursus. Zodra je de Scuba Diver cursus hebt afgerond kun je doorgaan om je Open Water certificaat te behalen.De Scuba Diver cursus is ontworpen om mensen een introductie te geven in de wereld van duiken. 

5 dagen IKO kitesurfles Gran Canaria beginner (level 1 & 2)

Maak kennis met één van de snelst groeiende watersporten op het geweldige Gran Canaria. Een team van betrokken en ervaren instructeurs zullen je uitstekend begeleiden tijdens je eerste kennismaking met deze spannende sport. Veiligheid is erg belangrijk en er wordt alleen les gegeven bij veilige wind condities.

Vrij duiken PADI Fun Dives Gran Canaria

Maak gebruik van je PADI kwalificatie en ga vrij duiken op Gran Canaria! Als ervaren duiker wist je vast dat Gran Canaria het gehele jaar door een mooie plek is om te duiken. Het eiland kent verschillende zeer interessante duikspots.

PADI Open Water duikcursus Gran Canaria

De PADI Open Water duikcursus is s’werelds meest populaire duikprogramma. Zodra je de Open Water cursus behaald hebt, kan je overal ter wereld samen met een buddy duiken. Als PADI duiker beschik je over de meest gerespecteerde kwalificatie ter wereld.

Bungeejump nabij Telde op Gran Canaria

Overwin je angst en doe een bungeejump vanaf een hoge brug, vlakbij Telde, op Gran Canaria. Je zit vast aan twee dynamische kettingen, die een fantastische sprong garanderen. Laat de adrenaline door je lichaam stromen en ga dit avontuur aan!

Paratrike nabij Las Palmas de Gran Canaria

Vliegen met een gemotoriseerde paratrike geeft je alle flexibiliteit die je nodig hebt in de lucht om lange afstanden te overbruggen. In het noorden van Gran Canaria kan je dit avontuur beleven en heb je een geweldig uitzicht. Het is heel simpel, je zit in de wagen en geniet van al het moois dat Gran Canaria te bieden heeft.

IKO kitesurfles Gran Canaria – Privéles

Met de privé cursus is het mogelijk dat je een instructeur deelt met iemand anders. Het verschil met de normale groepscursus is dat je beschikt over een eigen kite. Dit betekent dat je hem niet hoeft te delen met iemand anders en dus de volledige tijd kunt gebruiken om te oefenen.

45 minuten Paratrike tandemvlucht Gran Canaria Spanje

Er is niets beters dan je zo vrij voelen als een vogel terwijl je geniet van het bijzondere landschap in het zuiden van Gran Canaria. Als je dit gevoel een keer wilt ervaren dan is een paratrike tandemvlucht de ideale manier. Je hoeft zelf niets te doen behalve te genieten van de vlucht en de omgeving.

Bekijk hier alle lastminutes

Deel de aanbieding met je vrienden op social media...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *