45 minuten Paratrike tandemvlucht Gran Canaria Spanje

Gran Canaria|Paratrike

Duur: gehele activiteit circa 4 uur Leeftijd: geen minimum leeftijd Taal: Engels, Spaans, Duits Seizoen: het hele jaar Vervoer: inclusief hotel pickup (tussen Maspalomas & Puerto de Mogan)

Laagste prijs: 225.00

Extra: 45 minuten Paratrike tandemvlucht Gran Canaria Spanje[line]Er is niets beters dan je zo vrij voelen als een vogel terwijl je geniet van het bijzondere landschap in het zuiden van Gran Canaria. Als je dit gevoel een keer wilt ervaren dan is een paratrike tandemvlucht de ideale manier. Je hoeft zelf niets te doen behalve te genieten van de vlucht en de omgeving. Je wordt begeleidt door een professionele piloot die de vlucht zal aanpassen naar jouw wensen.

Je kunt zelf kiezen of je ook nog wat adrenaline wilt toevoegen of alleen wilt genieten van het landschap. Vergeet niet dat dit een exclusieve ervaring is en alleen jij en je vrienden hierbij zullen zijn om te genieten van een fantastische activiteit.Programma[line]✔ 08.00 hotel pickup (tussen Maspalomas en Puerto de Mogan) & rit naar het privé vliegveld✔ Koffie en een kleine snack✔ Uitgebreide beschrijving & instructie van de tocht✔ Tijd voor de vlucht✔ Einde van de vlucht & geheime eindceremonie✔ Teruggebracht naar het hotelWat kun je verwachten?

De organisatie vindt het belangrijk dat je je een onderdeel voelt van hun familie. Daarom wordt je niet gemixt met andere groepen en zul je de activiteit helemaal zelf ervaren. Vanaf het moment dat de activiteit begint totdat je terug wordt gebracht naar het hotel kun je genieten van een op maat gemaakte persoonlijke ervaring.De dag begint met een hotel pickup om 08.00 uur. Je wordt naar het privé vliegveld gebracht waar koffie/thee en een snack op je staan te wachten.

Vervolgens begint de uitleg over de activiteit en krijg je veiligheidsinstructies. Daarna kun je je al klaar maken om de lucht in te gaan en een fantastische activiteit te ervaren. Er komen geen verborgen kosten bij want alles is bij de prijs inbegrepen (snack, veiligheid, communicatie-apparatuur, aansprakelijkheid en ongevallenverzekering, 45 minuten paratrike tandemvlucht, HD video en foto’s en eindceremonie). Details

Beginpunt:Transfer mogelijk vanuit Playa del Aguila, Bahia Feliz, San Agustin, Playa del Inglés, Sonnenland, Campo Internacional, Maspalomas, Meloneras, Salobre, Arguineguin, Patalavaca, Puerto Rico, Taurito, Amadores, Puerto de Mogán (voor andere locaties kun je even contact opnemen).Eindpunt:Transfer terug naar eerder genoemde locaties

Duur:Vlucht duurt 45 minuten. Gehele activiteit circa 4 uurGeschikt voor:Iedereen behalve zwangere vrouwen & mensen met een hartritmestoornisLeeftijdGeen minimum leeftijdFysieke eisenMinimaal 30 kg en maximaal 100 kgGrootte groepGroepen bestaan uit maximaal 2 personen per dagTaalEngels, Spaans, Duits

Activiteit inclusiefInstructieProfessionele gidsMateriaal (helm, microfoon, warme kleding, koptelefoon)Vervoer (hotel pickup tussen Maspalomas & Puerto de Mogan)HD-Video/Foto’s (wordt naar je gemaild)Snack/koffie/thee/waterExtra informatieZorg ervoor dat je goede sportschoenen en warme kleding aantrekt en niet teveel eten van te voren.Door veiligheidsredenen wordt je van te voren gewogen. Blijk je te zwaar te zijn dan is er geen refund mogelijk.De activiteit is het hele jaar door mogelijk. Echter kan er soms van de dag worden afgeweken in verband met de weercondities.Uitvoeringsgarantie Voor beschrijving van de uitvoeringsgarantie, klik hier.

Bekijk hier de actuele prijs en boek gelijk je tickets >>

Wij wensen jou veel plezier in Gran canaria met: 45 minuten Paratrike tandemvlucht Gran Canaria Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *